Materiaalplanning voor Infor ERP Visual

Soms kan je met simpele middelen een groot verschil maken. Om een eind te maken aan het misgrijpen op materialen hebben we standaard MRP functionaliteit gecombineerd met een web-applicatie die ERP functionaliteit ontsluit op de werkvloer. Het doel: materiaaltransacties real-time registeren en vastleggen waar deze onvolledig zijn

De kracht van 95%

We hebben een app ontwikkeld waarmee op intuĂŻtieve wijze alle materiaaltransacties op de vloer kunnen worden uitgevoerd. Door ons te richten op de foutloze leveringen en uitzonderingen buiten beschouwing te laten, konden we het ontwerp en bediening van deze applicatie clean en eenvoudig houden. Het ontvangen van inkooporders, het picken van materialen en het bestellen van materialen wordt hiermee kinderspel.

De overige 5%: Inzicht in waar het fout gaat

Soms zijn leveringen onvolledig of worden de geleverde producten afgekeurd. In dat geval meldt de magazijnchef dit probleem in de app, waarbij automatisch een melding volgt aan Productiemanagement. Deze volgen de afhandeling van uitzonderingen op in ERP. Doordat alle materiaalproblemen in app worden gemeld, kan constructief worden gewerkt continue verbetering van leverbetrouwbaarheid van leveranciers.

Terug