Job Control bij BMT Aerospace

Om grip te krijgen op Productie, zijn twee zaken onmisbaar: Duidelijke aansturing en helder inzicht in de resultaten. Hiervoor hebben we Job Control ontwikkeld; een intuïtieve, web-based applicatie voor de productievloer. Het vervangt planlijsten, handgeschreven urenbriefjes, kwaliteitsformulieren en materiaallijsten.

Real-time aansturing

Wanneer Productie werkt op basis van real-time informatie, hoeft niemand meer te zoeken naar productiepapieren. Of rond te lopen om een order te zoeken. Of spoedorders voor te trekken. Job Control verzorgt de werkuitgifte met alle gegevens die je daarbij nodig hebt, zoals stuklijsten en digitale tekeningen.

Real-time terugkoppeling

Als je ruis wilt voorkomen in de productieresultaten, moet je zorgen dat transacties plaatsvinden op de plek waar ook het werk gebeurt. Job Control registreert de uren van mensen en machines en het verbruik van materialen doordat medewerkers inklokken en uitklokken op orders in Job Control. Hierbij worden geproduceerde aantallen en uitval geregistreerd. De status en kosten van orders worden real-time bijgewerkt in het ERP systeem.

Terug